|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
która płyta najbardziej ci się podoba ?
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT która płyta najbardziej ci się podoba ? Jak najbardziej polecam - The Prodigy - Invaders Must Die Promo |
|
|
|
|
CYTAT która płyta najbardziej ci się podoba ? The Fat Of The Land Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
kwestia gustu - osobiscie do mnie nie przemawia taka muzyka - a poza tym nietrudno dzis byc artysta majac do dyspozycji syntezator i komputer zamiast prawdziwych instrumentow
non serviam |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
boskie prodiży ??? smack my bitch up, change my pitch up... prostactwo też chyba ma swoje granice
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
CYTAT boskie prodiży ??? smack my bitch up, change my pitch up... prostactwo też chyba ma swoje granice Pierwsza plyta, The Experience, byla doskonala. Potem - Music for the Jilted Generation - nie ma juz takiej energii jak poprzednia. Dla wielu ludzi to jest najlepszy okres w dzialalnosci Prodigy, osobiscie mnie ta plyta przytlacza, ciezki nastroj. Fat of the Land jest znosna, z wyjatkiem glupiego Smack my bitch up, jak juz Ziorro zauwazyl. Jak na tamte prehistoryczne czasy byla to oryginalna i ciekawa muza. Pozniejsze 2 wynalazki to juz niestety dno i 2 metry mulu, mysle, ze na Prodigy mozna juz postawic krzyzyk. |
|
Dołączył: 24 Marz 2009r. Skąd: Stalowa nie Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dobry jest kawałek Smack my Bitch Up i teledysk jest wypas
Kościół nie ma pojęcia własnego grzechu |
|
|
|
|
CYTAT boskie prodiży ??? smack my bitch up, change my pitch up... prostactwo też chyba ma swoje granice Na szczęście jest kwestia gustu i ja wole muzykę stylu „rave” którą mają tylko The Prodigy ,mogę jedynie ubolewać nad twoją muzyką bez określonego stylu wokalistki „mandaryna” Smack My Bitch Up |
|
|
|
|
Smack My Bitch Up |
|