|
|
|
Witam
Wie ktos gdzie mozna tanio nabic butle co2?? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Już służę pomocą.
Pierwsza firma to ALTER i mieści się ona za Hurtownią TYZAN na ulicy przemysłowej. Jak wjedziesz w brame to kierujesz sie na tyzan i odbijasz w prawo bedzie jak byk napis ALTER. Podjezdzasz pod "magazyn" obok takich dwóch dosyć widocznych bojerów i mowisz ze chcesz napic po czym udajesz sie do kasy z tylu budynku i mowisz pani ile kilo i czego O ile dobrze pamietam za taka zwyczaja butle do kegów piwnych place cos okolo 12-15 zł a ile to jest kilo nie pamietam ale ciężkie Druga natomiast firma to jak jedziesz ulica Przemyslowa od strony torów (klasztornej) to po lewej jest PRD (Przedsiebiorstwo Robót Drogowych) a jakies moze 10 metrow przed tym jest wjazd do garazy i wjazd na taki plac ciekawy I wlasnie ten ciekawy wjazd na plac to jakas tam firma (bez szyldu ani niczego) rowniez nabija takowe butle. Na placu mozna znalezc duzo plastikowych baniek 5, 10 litrowych. Jezeli nie znalazlbys albo cos wal do mnie to za browarka cie popilotuje Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
To może najpierw popilotuj bo inaczej okaże się, że dostaniesz browarka bez CO2 .
|
|
|
|
|
dzieki za inf
pzdr |
|
|
|
|
polecam altera a ciut taniej jest koło centrostalu stalowa wola
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|