|
|
|
Drodzy użytkownicy, może ktoś miał kiedys podobny problem więc liczę na odzew
PotrZebny mi, niezbędny, przedni zderzak do ford mondeo. Jeśli ktokolwiek zna kogoś kto sprzedaje uzywane częsci do samochodu proszę się podzielić ze mną tą wiedzą ! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Drodzy użytkownicy,może ktoś miał kiedys podobny problem więc liczę na odzew PotrZebny mi,niezbędny,przedni zderzak do ford mondeo.Jeśli ktokolwiek zna kogoś kto sprzedaje uzywane częsci do samochodu proszę się podzielić ze mną tą wiedzą! Kategoria - Ogłoszenia. |
|
|
|
|
Tak, Tak ogłoszenia, ale nie zaprzeczysz że tutaj jest bardziej widoczne?
w sumie tylko Ty odpisałeś |
|
|
|
|
najbardziej widoczna - to jest komercyjna reklama
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Tak, Tak ogłoszenia, ale nie zaprzeczysz że tutaj jest bardziej widoczne? w sumie tylko Ty odpisałeś Popytam znajomego co zajmuje sie tym i dam ci znac co ma Jak cos sie dowiem to dam znac na priwiePozdro |
|
|
|
|
Ludi ja mieć kłopot, jak ktoś nie chce tu to proszę na mail akjhk_(at)_wp.pl , tylko proszę tresciwie i na temat maile.
Za wszelką pomoc będę wdzięczna, może kiedyś ja będę mogła służyć pomocą ... ... |
|
|
|
|
podaj rocznik tego mondeo
|
|
Dołączył: 21 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w Krzeszowie sa dwa takie miejsca, w ktorych mozna kupic takie cos... - jezeli Ci to interesuje to napisz ;]
|
|
|
|
|
ford mondeo 2000 rok
|
|
|
|
|
Krzeszów!
|
|
|
|
|
Krzeszów, ok, tylko cos dokładniej mógłbyś podać? najlepiej telefon
|
|
|
|
|
telefonu nie znam... najlepiej sie wybrac osobiscie - moge Ci podac jakos w ktorym miejscu to jest.. a nawet jak bys kogos tam zapytal to kazdy Ci powie gdzie to jest... - sa 2 takie miejsca
|
|
|
|
|
Zamykam ten wątek za wszelka pomoc lub chęć pomocy dzięki. Pewnie jak już będe miała ten nowy zderzak i bede sobie jechała grzecznie ulicą to spotkam wielki, ogromniasty szyld z napisem " Zderzaki do wszystkich typów samochodów! W tym miesiącu 40 % taniej do modeli FORD!" Pozdrowienia ...
|
|