|
|
|
jak w temacie ?, jezeli usuniety napiszcie sensownie dlaczego ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Hehe, domyśl się . Zaraz pewnie i ten zniknie .
|
|
|
|
|
jakbym chcial chin to bym sie przeprowadzil i cieszylbym sie z ograniczonych wolnosci ;]
przeginacie invx albo daj jakies sensowne wytlumaczenie, a jak nie to bawmy sie dalej jak dzieci i wykasuj moje wszystkie posty tak zeby nawet jeden dowcip nie zostal, a na koniec moje konto ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
tez doswiadczylem tutaj 'dosc niepoprawnej dzialalnosci cenzury' wcale mnie to nie dziwi...
biora przyklad z prezydenta - cokolwiek sie subiektywnie nie widzi jest zwalczane(usuwane) bo przeciez ma byc 'dobrze' non serviam |
|
|
|
|
ile takich tematow juz bylo walkowanych ? ze 20 ? mialem nadzieje ze bedzie spokoj, a tu jednak nie ... ile mozna ? rozumiem 0 tolerancji, ale 0 konstruktywnej krytyki, 0 opinii nigdy nie zrozumiem ;]
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
proszę bez domysłów i bardzo przepraszam ale usunełam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
a juz myslalem ze to 'cenzura' :(
non serviam |
|
|
|
|
o moja matko ... juz nawet nie pytam dlaczego ;]
w takim razie przepraszam szanowne grono ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood ... doigrasz się ...
Zapraszamy ! |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood ... doigrasz się ... czuje w kosciach ze jutro przy piwie sobie wyjasnimy ]:-> iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Gdzie sie podzial temat anulki o moderatorach ? No cóż,to niewygodny temat Myślę,że najlepiej będzie jeśli każdy będzie miał własną opinie na temat pracy moderatorów |
|
|
|
|
a może warto poczytac wszytskie posty w temacie ?
CYTAT Gdzie sie podzial temat anulki o moderatorach ? CYTAT (Anulka) proszę bez domysłów i bardzo przepraszam ale usunełam
|
|
|
|
|
CYTAT a może warto poczytac wszytskie posty w temacie ? CYTAT Gdzie sie podzial temat anulki o moderatorach ? CYTAT (Anulka) proszę bez domysłów i bardzo przepraszam ale usunełam te nieomylny CYTAT o moja matko ... juz nawet nie pytam dlaczego ;] w takim razie przepraszam szanowne grono ;] wiem ze do udzielania rad to pierwszy jests ;] sam poczytaj a nie pozniej piszesz o lewych uzytkownikach przez ktorych bidni moderatorzy maja tyle roboty ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|