|
|
|
|
|
Rezygnuje z Multimedii, bo mam ich dość. Umowa wynegocjowana i podpisana, cena po miesiącu się zmienia bo mają w umowie, że mogą, więc negocjacje można sobie wsadzić.
Gdzie polecacie najlepsze teraz pakiety tv+internet? Może też być sam internet. Orientując się znalazłem pakiet w play całkiem fajna oferta 300 prędkość internetu plus duzy pakiet tv za 90 zł. Czy ktoś z Was posiada takowy? Czy możecie coś polecić? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odradzam Play !!!! Zostało mi jeszcze 3 miesiące(dobrze że umowa na rok). Nie sądziłem że to kiedyś powiem: " tęsknię za multimedia".
Poczytaj mam to samo https://pl.trustpilot.com/review/play.pl |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Rezygnuje z Multimedii, bo mam ich dość. Umowa wynegocjowana i podpisana, cena po miesiącu się zmienia bo mają w umowie, że mogą, więc negocjacje można sobie wsadzić. Nie bardzo rozumiem. Skoro wynegocjowałeś umowę z zapisem że mogą zmienić cenę w trakcie jej trwania to znaczy że wcale nie negocjowałeś. Ja też mam umowę na dwa lata i wcale tam nie ma zapisu że mogą sobie zmieniać cenę. Zresztą to jest niezgodne z prawem. Próbowali właśnie tak robić kilka lat wstecz i UOKiK ich upomniał i szybko zwracali pieniądze. Raczej poza Multimedią nic ciekawego i tańszego nie znajdziesz. Też się orientowałem i raczej wyboru specjanego nie ma a można wpaść z deszczu pod rynnę. |
|
|
|
|
|
|
Sam Internet to CoverNet, MTM. Tylko trzeba sprawdzić czy mają w Twojej lokalizacji światłowód.
Może Stella z telewizją. |
|
|
|
|
|
|
Otóż mogą podnieść cene bo mają zapis ze o wskażnik inflacji... I można poczytać na necie ze ochoczo podnoszą... wydzwaniaja do mnie codziennie ci z multimedii ale nie odbieram
Jesli chodzi o lokalne firmy to ceny są duzo wyższe niż choćby play czy multimedia... cięzko coś znaleźć |
|
|
|
|
|
|
A ma ktoś netię? Słyszałem ze nie ma problemu z netem, nie ma przerw?
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Otóż mogą podnieść cene bo mają zapis ze o wskażnik inflacji... I można poczytać na necie ze ochoczo podnoszą... wydzwaniaja do mnie codziennie ci z multimedii ale nie odbieram Jesli chodzi o lokalne firmy to ceny są duzo wyższe niż choćby play czy multimedia... cięzko coś znaleźć Otóż mnie coś takiego spotkało kilka lat wstecz. Ni z tego ni z owego dostałem fakturę wyższą o jakieś 5 zł. Napisałem do nich pytanie z jakiego powodu tak podwyżka i mi odpisali że to o wskaźnik inflacji. Odpisałem im tylko że dobrze to sobie wykombinowali ale powinien się temu przyjrzeć UOKiK. I dałem spokój. Po kilku miesiącach przyszła korekta i obniżenie ceny a ja właśnie doczytałem że UOKIK dobrał się do nich za nielegalne tego typu praktyki. Więc nie wiem jakim sposobem Ci podwyższyli cenę w trakcie trwania umowy. Ja tego nie doznałem. I też mam z nimi umowę na dwa lata. I raczej nie mam problemów ani z internetem ani z tv ani z telefonami bo też mam u nich. |
|
|
|
|
|
|
mi podniesli cene zaraz na poczatku umowy i w umowie jest o wskazniku inflacji, zadnych wyrownan nie bylo i cena jest wyzsza i to mozna poczytac na necie ze maja taką ludzie
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Otóż mogą podnieść cene bo mają zapis ze o wskażnik inflacji... Zapytaj ich o który wskaźnik inflacji, bo jeśli ten co podaje NBP to rachunek powinien być mniejszy
|
|
|
|
|
|
|
Pochwalcie się gdzie macie internet i czy jestescie zadowoleni... Bo mi mało czasu zostało na zmianę i nie wiem co wybrać
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Pochwalcie się gdzie macie internet i czy jestescie zadowoleni... Bo mi mało czasu zostało na zmianę i nie wiem co wybrać Widać że masz duże wymagania. Co byś nie wybrał nie będziesz zadowolony bo wszędzie mają jakieś usterki. Może starlinki? |
|
|
|
|
|
|
Właśnie umowa została przedłużona z Vectra/ Multimedia na 2 lata.
Internet, pakiet Max, HBO, C+ ze sportem, Eleven, multiroom na 3 tv, z kwoty 133 na 137zl. Do tego Netflix na 4 miesiące. Taniej nigdzie nie ma. Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|