NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
« 1 2 3
Krach na nieruchomościach, Krach na nieruchomościach
ff
Wysłany: 18 Wrz 2025r. 23:22  
Cała prawda o współczesnym rynku nieruchomości.

" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Wrz 2025r. 23:22  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2025r. 08:49  
Zbliża się potężny problem z wyżu lat 80 -tych liczba urodzeń spadła o ponad połowę.
Z 725 tys urodzeń mamy teraz 332 tys. Perspektywa rynku nieruchomości nie napawa optymizmem ze względu na drastyczne spadki urodzeń po latach 80-tych.
https://www.gov.p(...)2f91ce5a

Wyludnianie średnich i małych miejscowościach bedzie w najbliższych latach potęgować spadki cen nieruchomości, a jedynie duże miasta przez jakieś czas będą dotykać powolne spadki cen , które z czasem zaczną przyspieszać z powodu ubywania obywateli Polski .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2025r. 11:49  
No chyba ze się klepnie kolejny program mieszkanie plus i ceny wrócą do korekty wzrostowej.
BTW teraz macie możliwość jeszcze sprzedaży mieszkań w zawyżonych cenach za rok się spotkamy i podyskutujemy.
od jakiegos czasu zapisuje sobie w postaci prostej tabelki ile jest mieszkań na wynajem i sprzedaż na OLX wychodzą ciekawie dane. Daty są całkowicie przypadkowe kiedy mi się przypomniało wtedy wpisywałem a w niektórych datach nawet nie wpisywałem danych bo chyba były takie same jak poprzednio. Oczywiście chodzi tylko o Stalową Wolę

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Wrz 2025r. 19:23  
Rynek kredytowy USA zaczyna się chwiać podobnie jak w 2008 roku. Padają duże firmy pomimo zapewnień instytucji finansowych o ich stabilności jeszcze kilka miesięcy temu.

https://m.you(...)EghZexUU

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »