|
![]() |
|
Jestem gównem pisowym Nawrockim. Prowadzę działalność gospodarczą polegającą na przejmowaniu mieszkań za miejsce w Dpsie. Po co masz się męczyć z mieszkaniem przepisz je na mnie. Nawrocki.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jestem gównem pisowym Nawrockim. Prowadzę działalność gospodarczą polegającą na przejmowaniu mieszkań za miejsce w Dpsie. Po co masz się męczyć z mieszkaniem przepisz je na mnie. Nawrocki.
Nawrocki pomógł sąsiadowi pozbawiając go mieszkania i umieszczając go w Domu Pomocy Społecznej. Głosując ma niego możesz trafić do Dpsu, Nawrocki się tobą zaopiekuje, może pozbawić Cię wszystkiego taki z niego pisior. Typowy złodziej i oszust oraz kłamca to Nawrocki. |
|
|
![]() |
|
Nawrocki pomógł sąsiadowi pozbawiając go mieszkania i umieszczając go w Domu Pomocy Społecznej. Głosując ma niego możesz trafić do Dpsu, Nawrocki się tobą zaopiekuje, może pozbawić Cię wszystkiego taki z niego pisior. Typowy złodziej i oszust oraz kłamca to Nawrocki.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Skoro piszesz takie rzeczy, to wnioskuję że:
- chyba rzeczywiście jesteś gównem (lub taka jest zawartość twojej głowy) - być może jesteś płatnym trollem - byc może jesteś ruskim trollem opłaconym w celu wpływania na wynik wyborów w Polsce - chcesz dla Polski jak najgorzej - być może jesteś Polakiem, ale tak zaślepionym, że gotów jesteś przyczynić się do utraty suwerenności Polski, byleby tylko wypełnić wytyczne które ci zaprogramowały media głównego ścieku. Z PiSem na pewno nie masz nic wspólnego. Takie gooowna (i o wiele gorsze) to tylko w POKO. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|