|
![]() |
|
Nie wiem jak inni, ale ja bardzo źle się czuję wchodząc i wychodząc z Lidla nagabywany przez osoby proszące o wsparcie. Jeden podstawia kubek papierowy inny udaje kalekę. Są jeszcze inni żebrzący. Kiedyś młodemu człowiekowi żebrzącemu pod tym sklepem (a nie wyglądał na chorego) proponowałem pracę to popatrzył na mnie wyniośle i skierował się do innej osoby opuszczającej sklep. Czy osoby odpowiedzialne nie powinni zrobić z tym porządku?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem jak inni, ale ja bardzo źle się czuję wchodząc i wychodząc z Lidla nagabywany przez osoby proszące o wsparcie. Gwarantuje Ci, że te osoby się czują jeszcze gorzej od Ciebie musząc prosić się o parę zł przed Lidlem... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nie wiem jak inni, ale ja bardzo źle się czuję wchodząc i wychodząc z Lidla nagabywany przez osoby proszące o wsparcie. Gwarantuje Ci, że te osoby się czują jeszcze gorzej od Ciebie musząc prosić się o parę zł przed Lidlem... Gorzej się czują? Ty gwarantujesz i wierzysz w to co piszesz? To jest ich praca, do takiej zostali zatrudnieni. W Polsce prawo zakazuje żebractwa ale nikt tego nie egzekwuje. |
|
|
![]() |
|
Zgłoś temat do kierownika sklepu albo wyżej, do regionu.
Pisanie o tym tutaj nic nie da. CYTAT Nie wiem jak inni, ale ja bardzo źle się czuję wchodząc i wychodząc z Lidla nagabywany przez osoby proszące o wsparcie. Jeden podstawia kubek papierowy inny udaje kalekę. Są jeszcze inni żebrzący. Kiedyś młodemu człowiekowi żebrzącemu pod tym sklepem (a nie wyglądał na chorego) proponowałem pracę to popatrzył na mnie wyniośle i skierował się do innej osoby opuszczającej sklep. Czy osoby odpowiedzialne nie powinni zrobić z tym porządku?
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kierownictwo sklepu, czasami wzywa do takich patrol policji.... z żadnym skutkiem, poza wylegitymowaniem...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|