|
![]() |
|
Coś cicho było o wizycie Rafała Trzaskowskiego (ponoć ma doktorat...) w HSW które odbyło się 01.03.2025 i ponoć było "otwarte spotkanie".
PROGRESREGRES ----- GDZIE BYŁEŚ? Chciałem Rafciowi zadać kilka pytań a tu lipa.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Malowali trawe na zielono bo się zjawia, wielki wódż partii i jego obstawa. Nie pierwszy i nie ostatni obieca, poklepie po lecach i dalej będą ściemniać o tym że ruszy wielka produkcja dla wojska. Na końcu kupimy za dolary trochę złomu który w każdej chwili wyłaczą go czerwonym przyciskiem amerykany.
|
|
|
![]() |
|
Mnie interesuje dlaczego cywila wpuścili do huty, gdzie jest produkcja zbrojeniowa, ścisłe tajne itd.
Przecież on jest kandydatem na prezydenta, jest prezydentem Warszawy, a nie prezydentem Polski. Jak on może zwiedzać hutę i rozmawiać na temat obronności kraju??? To chyba nie jest OK w świetle prawa? Poza tym jak na terenie zamkniętym mogło być spotkanie otwarte? Nikt o nim nie wiedział, nawet dziennikarzy nie poinformowano. Wszystko cichcem, tajne przez poufne. Zaproszono jedynie stacje ogólnopolskie celem zrobienia reklamy. Jak się chciał spotkać pan Trzaskowski z mieszkańcami, trzeba było w sobotę zrobić wiec na mieście, przyjść na rynek. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mnie interesuje dlaczego cywila wpuścili do huty, gdzie jest produkcja zbrojeniowa, ścisłe tajne itd. Przecież on jest kandydatem na prezydenta, jest prezydentem Warszawy, a nie prezydentem Polski. Jak on może zwiedzać hutę i rozmawiać na temat obronności kraju??? To chyba nie jest OK w świetle prawa? Nie wiem - pewnie skorzystał z tej samej ścieżki z której Lucek jak oprowadzał Kaczyńskiego i innych z PIS. (~2 lata temu) |
|
|
![]() |
|
Niekoniecznie, bo K. był posłem i szefem partii rządzącej.
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Mryszard) Mnie interesuje dlaczego cywila wpuścili do huty, gdzie jest produkcja zbrojeniowa, ścisłe tajne itd. No właśnie ale z drugiej strony jak cudowne dziecko pisu, które wojsko widziało tylko na obrazkach tam bywało to dlaczego nie? Przecież to dziecko nie wie co to tajemnica na polecenie partii gotów zrobić wszystko, tak jak przekazał dane poczcie i krytykował prezydentów, burmistrzów i wójtów w tvpis, że tego nie zrobili. Wybraliście sobie płezydenta, gratuluje wyboru. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Niekoniecznie, bo K. był posłem i szefem partii rządzącej. a Lucjusz? |
|
|
![]() |
|
a Lucek jest prezydentem miasta, którego dotyczy wszystko co sie w nim dzieje.
A pan Trzaskowski nie ma nic wspólnego ze SW. Więc jako zwykły obywatel nie ma prawa być wpuszczony do takiego zakładu o ścisłym rygorze. |
|
|
![]() |
|
Trzaskający-Rabiej w HSW to jak oddech śmierci na szyi. Będą POLSKIE zamówienia czy tylko z Niemiec ? Zaczynam się lękać ze rozdziobią nam Hutę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|