NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
Garaż blaszany ocynkowany , Gdzie kupić
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Marz 2025r. 10:11  
Potrzebuję kupić na działkę garaż tzw. blaszak
W Stalowej Woli jest ktoś kto produkuje takie blaszaki na wymiar ?
Potrzebny mi jest blaszak o trochę nietypowym wymiarze bo o ile szerokość i długość powiedzmy, że wystarczy mi standard 3m x 5m to wysokość garażu i jego bramy musi być już 2.5m.
Ktoś coś wie może gdzie taki garaż zamówić? umiech

:)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Marz 2025r. 10:11  

:)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Marz 2025r. 12:40  
Kupowaliśmy na necie. Przywieźlii chyba była opcja złożenia. Niestety brak danych firmy spod Kielc.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Marz 2025r. 19:17  
CYTAT
Potrzebny mi jest blaszak o trochę nietypowym wymiarze bo o ile szerokość i długość powiedzmy, że wystarczy mi standard 3m x 5m to wysokość garażu i jego bramy musi być już 2.5m.

na przemysłowej bocznej są firmy co wytwarzają konstrukcję stalową, jest też wobistal i tam możesz podjechać i zamówić. Na pewno cena będzie wysoka bo to konstrukcja nietypowa. Ale od czego są negocjacje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2025r. 08:20  
CYTAT
CYTAT

na przemysłowej bocznej są firmy co wytwarzają konstrukcję stalową, jest też wobistal i tam możesz podjechać i zamówić. Na pewno cena będzie wysoka bo to konstrukcja nietypowa. Ale od czego są negocjacje.

Nikt tego nie zrobi taniej niż firmy w tym wyspecjalizowane - takie garaże tanio były do kupienia nawet w Mrówce (zależy co kto szuka). Lepszej jakości i z montażem do ogarnięcia przez internet. Jak na wymiar, to zdecydowanie polecam w necie jest mnóstwo takich firm (w google wystarczy wpisać garaże blaszane, czy na portalach aukcyjnych) - przyjadą i w cenie zmontują (ja robiłem taki pseudo garaż blaszany na wymiar właśnie i polecam opcje z neta, miałem z 3-4 prawie takie same oferty, wybrałem jakąś firmę z Nowego Sącza).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2025r. 10:26  
Google:

https://www.googl(...)wiz-serp

Trzeba zadzwonić i się dowiedzieć co i jak przykład jeden z wybranych pisze cała Polska:

https://super(...)source=1

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2025r. 11:16  
CYTAT
[cytat][cytat]
Nikt tego nie zrobi taniej niż firmy w tym wyspecjalizowane - takie garaże tanio były do kupienia nawet w Mrówce (zależy co kto szuka). Lepszej jakości i z montażem do ogarnięcia przez internet. Jak na wymiar, to zdecydowanie polecam w necie jest mnóstwo takich firm (w google wystarczy wpisać garaże blaszane, czy na portalach aukcyjnych) - przyjadą i w cenie zmontują (ja robiłem taki pseudo garaż blaszany na wymiar właśnie i polecam opcje z neta, miałem z 3-4 prawie takie same oferty, wybrałem jakąś firmę z Nowego Sącza).

Garaż wysoki ponad 2,5 metra min 2,7 m. Musi mieć mocny szkielet żeby go wiatr nie przewrócił albo i nie zabrał z działki. To jest nietypowy rozmiar i lepiej zamówić na miejscu. W necie typowe wymiary. Sztywność równa sztywności namiotu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2025r. 12:21  
CYTAT
CYTAT
[cytat][cytat]

Garaż wysoki ponad 2,5 metra min 2,7 m. Musi mieć mocny szkielet żeby go wiatr nie przewrócił albo i nie zabrał z działki. To jest nietypowy rozmiar i lepiej zamówić na miejscu. W necie typowe wymiary. Sztywność równa sztywności namiotu.

U mnie właśnie były wymiary były nietypowe - zmierzyłem, podałem co chciałem - kontaktowali się ze mną potem by doprecyzować niektóre wymiary itp. Montaż po ich stronie był konieczny, bo mogli sobie trochę dopasować na miejscu. Kotwienie zrobiłem sam, ale można też po ich stronie. Zdecydowanie jakość i cena dużo lepiej wychodziła w firmach wyspecjalizowanych. Wpisz w OLX garaże blaszane Stalowa Wola i ci kilka takowych wyskoczy. Ja brałem w Powerstal (okolice Nowego Sącza) - dali mi najlepszą cenę i termin. Polecam zdecydowanie. Na necie masz konfigurator by sobie wstępnie temat wycenić. Takich firm jednak jest sporo, ja miałem 3 różne i ceny mieli dość podobne.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »