|
![]() |
|
Gdzie mogę zabrać moja druga połowę na romantyczny weekend.auto mam więc z odległością nie ma problemu.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nad San pod namiot.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? |
|
|
![]() |
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 14 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam Pieniny.
Mało znany wąwóz Homole ,rezerwat Biała Woda, Zamek św. Kingi na Górze Zamkowej , Spływ Dunajcem , zamki Niedzica i Czorsztyn, wymagające trochę wysiłku wejście na trzy korony i Sokolicę lub kolejka na Palenice w Szczawnicy , spacery wzdłuż przełomu Dunajca lub przejażdżka rowerami. |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nad San pod namiot. szkoa ze nie ma tu tak jak na fcb lubie do.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? Skrzynkę Tatry zanurzoną w nurcie rzeki dla ochłody ![]() ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skrzynkę Tatry zanurzoną w nurcie rzeki dla ochłody ![]() ![]() Romeo, nie mów nic więcej bo gotowam męża dla cie zostawić. |
|
|
![]() |
|
Bez noclegu - starówka w Sandomierzu, z noclegiem np. Rymanów - piękne miejsce, polecam hotel - Jaś Wędrowniczek
|
|
|
![]() |
|
Myślę, że spa - super pomysł dla pary.
|
|
|
![]() |
|
Lwów, Lwów i jeszcze raz Lwów - miasto z bogatą historią, wspaniałym klimatem i (jeszcze) bardzo niedrogie. Minus taki, że potrzebny paszport :(
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Polecam Pieniny. Mało znany wąwóz Homole ,rezerwat Biała Woda, Zamek św. Kingi na Górze Zamkowej , Spływ Dunajcem , zamki Niedzica i Czorsztyn, wymagające trochę wysiłku wejście na trzy korony i Sokolicę lub kolejka na Palenice w Szczawnicy , spacery wzdłuż przełomu Dunajca lub przejażdżka rowerami. przeciez tam jest ludz na ludziu. najlepiej rzucic to wszystko i wyjechac w Bieszczady ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() napisal ten co ma konto rok krocej i dwa razy wiecej postow. Slyszalem, ze w drodze nad Białe sa jakies mniejsze, mniej komercyjne jeziorka i zajazdy, moze warto tam sprobowac. |
|
|
![]() |
|
Dwór Sanna http://www.dworsanna.pl/ . Całkiem blisko i bardzo romantycznie i dużo atrakcji.
|
|
|
![]() |
|
wpisz sobie w wyszukiwarkę "romantyczne podkarpacie"
![]() a z proponowanych wcześniej postów najlepszy wybór to Łańcut, Sandomierz romantyczny ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak masz do dyspozycji większy budżet to polecam Arłamów Hotel i Spa w Bieszczadach. Cały kompleks i widoki robią wrażenie.
|
|
|
![]() |
|
Ta ... Arłamów to Bieszczady po cholerze
![]() Ja wiem, że w Stalowej górek nie ma, ale naprawdę nie wszystko co jest pagórkiem to od razu są Bieszczady ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? San , namiot i buteleczka wina " Patykiem pisane "co tu więcej chcieć ? |
|