|
![]() |
|
Jaki polecacie prezent na podziękowanie rodzicom? Dodam, że nie interesuja mnie kwiaty, oraz kosze ze słodyczami
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A za co chcesz dziękować? Wtedy jakoś prezent dobierzemy odpowiedni.
![]() |
|
|
![]() |
|
Na pewno najbardziej ucieszą się z piosenki "Cudownych rodziców mam"
![]() |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Na pewno najbardziej ucieszą się z piosenki \"Cudownych rodziców mam\" ![]() Oczywiście wykonanej osobiście, najlepiej na balkonie z towarzyszeniem bałałajki ![]() |
|
|
![]() |
|
Polecam coś co sama wymysliłam czyli kompilację zdjęć w pięknej oprawie. Odpowiednio dla rodziny pana młodego w kolaż wkleja się zdjęcia jedo rodziny - rodziców, dziadków, rodzeństwa. Analogicznie dla pani młodej a w środku ładne zdjęcie młodych. Przekaz jest taki, że nowa osoba zostaje włączona w "szeregi" rodziny. Moge na maila przesłać zdjęcie jak wygląda taki mój obraz dla rodziców a wiem też kto profesjonalnie wykona taki kolaż. Ewentualne pytania: lexy__(at)_op.pl
|
|
|
![]() |
|
przestroqa ---> odczytaj wiadomość na PRIVIE
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A za co chcesz dziękować? Wtedy jakoś prezent dobierzemy odpowiedni. ![]() Moze za wychowanie nie przyszlo ci to do glowy xD A prezent to w sumie zalezy od twojego portfela ![]() ![]() Albo wyslac rodzicow na wycieczke jakis rejs np do szwecji czy cos ![]() ![]() ALOHA :)) |
|
|
![]() |
|
Bob - nie w tym sęk, że nie ma za co dziękować tylko zapytałem, za co on konkretnie chce dziękować. Nie zawsze podziękowanie komuś musi od razu wiązać się z popularnym elementem wesela.
![]() |
|
Dołączył: 21 Lip 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
fajnym prezentem -pamiątką dla rodziców jako upomimnek mogłoby być szkło z dedykacją wygrawerowaną albo z fajnym zdjęciem, widziałam duży wybór szkieł, np. z zegarkiem - od razu apsekt praktyczny, w sklepie z pucharami na KEN koło Mamma Mia, moja siostra robiła w tamtym roku takie fajne kostki 3d podświetlane ... zobacz tam koniecznie....
ja teraz będę zamawiać tam szkło ze zdjęciem na Komunię chrześnicy zamiast tradycyjnej kartki z życzeniami... polecam.. |
|
Dołączył: 12 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jako podziękowanie /za tzw. całokształt/, ja i swat /jako ojcowie/ otrzymaliśmy po zegarku atlantic, a żona i swatowa - 500 zł bon na zakup złotej lub srebrnej biżuterii /jest taki sklep w Tesco/. Wszyscy z prezentów jesteśmy b. zadowoleni, ponieważ nosimy je na co dzień przy sobie /na sobie/, a to sprawia, że ten prezent - piękny gest naszych dzieci, nie pokrywa kurz zapomnienia, ale jest w ciągłym użyciu.
|
|
|
![]() |
|
biżuteria, albo zegarki to prezenty na lata
|
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
karnet do SPA rewelacyjny prezent,moi byli zachwyceni i juz kilka kolezanek tez takie karnety dalo na podziekowanie wszyscy bardzo pochwalaja.My kupilismy w Rzeszowie,znajomi w Bukowinie tatrzanskiej .
|
|
|
![]() |
|
U mnie było łatwo o prezenty
![]() Tatusiowie, obaj palacze, więc dostali po pięknej zapalniczce Zippo o mamusie kwiaty i małą biżuterię. Wesele było skromne ![]() |
|