|
![]() |
|
Piszą o Naszym muzeum w tygodniku Newsweek, a tu w tak popularnym, często odwiedzanym portalu ogólnie lubianym przez wszystkich nic nie piszemy. Oj śpimy śpimy w pracy, a tak nie ładnie.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ostatnio w teleekspresie pokazywali któryś z "produktów" Centrum Produkcji Wojskowej w Stalowej Woli - a u was cisza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie, to bardzo żadko się zdarza, aby w tych bardziej ogólnopolskich mediach pisali o nas coś pozytywnego. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie daj się. jak będziesz pisała coś miłego, nikt ci nie wypomni, że czytasz...heh |
|
|
![]() |
|
Lepsza jest Polityka i Przekrój - Newsweeka już dawno nie tykam - a co do art. w gazecie to co konkretnie TRICK pisali o tym muzemu w Rozwadowie ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepsza jest Polityka i Przekrój - Newsweeka już dawno nie tykam - a co do art. w gazecie to co konkretnie TRICK pisali o tym muzeum w Rozwadowie ? Każdy lubi co lubi. Pisze o wystawie między narodowej. A co, zapraszam do artykułu. A już ktoś kupi gazetę u mnie w kiosku. |
|
|
![]() |
|
A ja czytuję "Uważam Rze" oraz Gazeta Polska- codziennie" - unikam wszystkiego, co jest Bzdetą Wybiórczą, czy innego tego typu pseudogazety. Czasami da się poczytać Rzeczpospolitą.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
w zeszłym roku, również w Newsweeku, też o nas pisali!
kościół Opatrzności Bożej (tzw. igloo) znalazł się w rankingu najbrzydszych kościołów w Polsce, zamieścili nawet zdjęcie z krótkim szyderczym opisem. nie wiem tylko, czy "nieważne jak piszą, ważne że piszą"? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT w zeszłym roku, również w Newsweeku, też o nas pisali! kościół Opatrzności Bożej (tzw. igloo) znalazł się w rankingu najbrzydszych kościołów w Polsce, zamieścili nawet zdjęcie z krótkim szyderczym opisem. nie wiem tylko, czy \"nieważne jak piszą, ważne że piszą\"? ![]() No właśnie - nie ma rewelacji żeby nas zachwalać - muzeum, kościoły - no cóż , kto co lubi - SM nie musi na tym punkcie robić famy na swoim portalu ponieważ są wazniejsze sprawy do opisania np dzisiajsza czołówka PUP ![]() |
|
|
![]() |
|
Po co taki ranking? Ten kościół był budowany w PRL, przez długie lata. Jest wielki, ale witraże dają na prawdę fajne efekty. Widziałem o wiele bardziej "brzydkie' kościoły - to jakieś celowe zagrywki Newsweeka.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
a kto by się przejmowal czy ładny czy brzydki . Warszawa jest co roku ogłaszanym najbrzydszym miastem Europy, a kilku osobników chce tam mieszkac ( czemu sie dziwie straszliwie )
|
|
Dołączył: 10 Gru 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT w zeszłym roku, również w Newsweeku, też o nas pisali! kościół Opatrzności Bożej (tzw. igloo) znalazł się w rankingu najbrzydszych kościołów w Polsce, zamieścili nawet zdjęcie z krótkim szyderczym opisem. nie wiem tylko, czy \\\"nieważne jak piszą, ważne że piszą\\\"? ![]() No właśnie - nie ma rewelacji żeby nas zachwalać - muzeum, kościoły - no cóż , kto co lubi - SM nie musi na tym punkcie robić famy na swoim portalu ponieważ są wazniejsze sprawy do opisania np dzisiajsza czołówka PUP ![]() sie uśmiałem, na STALOWKA . NET artykuł był już w sobotę o PUP. Widocznie SM ani gazet nie czyta ani konkurencji nie śledzi co by szybko kopiuj wklej zrobić. Widocznie zajęci sa klikaniem F5 coby odsłony było teraz ze 3 ml ![]() |
|
|
![]() |
|
Te wszystkie rankingi różnych gazet, w tym Newsweeka - to dla mnie jakaś zabawa określonych branż w podnoszenie sobie popularności, przynawanie fikcyjnych nagród - a my mamy im wierzyć, że coś jest lepsze, gorsze, brzydsze, ładniejsze.
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT w zeszłym roku, również w Newsweeku, też o nas pisali! kościół Opatrzności Bożej (tzw. igloo) znalazł się w rankingu najbrzydszych kościołów w Polsce, zamieścili nawet zdjęcie z krótkim szyderczym opisem. nie wiem tylko, czy \\\\\\\"nieważne jak piszą, ważne że piszą\\\\\\\"? ![]() No właśnie - nie ma rewelacji żeby nas zachwalać - muzeum, kościoły - no cóż , kto co lubi - SM nie musi na tym punkcie robić famy na swoim portalu ponieważ są wazniejsze sprawy do opisania np dzisiajsza czołówka PUP ![]() sie uśmiałem, na STALOWKA . NET artykuł był już w sobotę o PUP. Widocznie SM ani gazet nie czyta ani konkurencji nie śledzi co by szybko kopiuj wklej zrobić. Widocznie zajęci sa klikaniem F5 coby odsłony było teraz ze 3 ml ![]() wigilijny z PUP-em to była taka ironia... ![]() A to ,że jeden portal kopiuje od drugiego to tez nie nowość - bywa czasem tak ,że są identyczne artykuły w zblizonym czasie... |
|