NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Uniwheels Stalowa Wola , Forum zrzeszające pracowników i opinie o firmie.
ff
Wysłany: 8 Wrz 2025r. 13:51  
mlotekmlotekmlotekboksPOPRZEDNI TEMAT ZAMKNIĘTY WIĘC TU ROZPOCZYNA SIĘ DRUGI całus

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Wrz 2025r. 13:51  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2025r. 13:52  
Tak więc opowiadajcie co tam słychać

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2025r. 15:45  
Widzę że wasale pana Dąbrowskiego tacy jak ty kasują nasze komentarze to nic nie da to co napisałem to tylko 75% oprócz Walczaków dojdą jeszcze inne nazwiska które też zainteresują prokuraturę nie w Stalowej ale w Rzeszowie albo i wyżej w SUPERIOR pracują obcokrajowcy którzy też są okradani myślę że to zainteresuję wiele odpowiednich instytucji to że kasujesz nasze komentarze to oznaka że piszę prawdę która was boli prokurator jednak nie skasuje naszego zawiadomienia!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2025r. 16:57  
CYTAT
Widzę że wasale pana Dąbrowskiego tacy jak ty kasują nasze komentarze to nic nie da to co napisałem to tylko 75% oprócz Walczaków dojdą jeszcze inne nazwiska które też zainteresują prokuraturę nie w Stalowej ale w Rzeszowie albo i wyżej w SUPERIOR pracują obcokrajowcy którzy też są okradani myślę że to zainteresuję wiele odpowiednich instytucji to że kasujesz nasze komentarze to oznaka że piszę prawdę która was boli prokurator jednak nie skasuje naszego zawiadomienia!

TAK DLA PRZYPOMNIENIA

W SUPERIOR było ostatnio zebranie z powodu kradzieży 14 tyś kół gdzie fizycznie nie jest to możliwe bo to 20 tirów a gdzie ochrona kamery świadkowie. dyrektor ŁD i dyrektor LCh twierdzą inaczej że to pracownicy ukradli i muszą ponieść straty zabierając pracownikom z każdego miesiąca po 200 zł z ich premii i niby w Grudniu wszystko oddadzą jeśli będzie wszystko Ok jeśli nie zabiorą te pieniądze na pokrycie strat. teraz są niby straty na 700 tyś euro ciekawe czy ŁD też tak reagował jak Wal-czaki i ich ekipa okradli zakład na miliony. piszę tu cały czas o zakładzie nr 2 SUPERIOR. Myślę że robią kolejne wałki albo już zrobili tylko że przyszła nowa władza i jakoś trzeba załatać dziurę budżetową chociaż żadne kołaa nie zginęły a już na pewno nie taka ilość 20 tirów, nie zauważona przez nikogo? Najlepszym sposobem jest powiadomienie przez pracowników prokuraturę nawet anonimowo będą musieli pogrzebać w papierach po drodze wyjdą pewnie inne wałki. dyrektor ŁD pozwalniał sporo ludzi a teraz chce zeby jeden człowiek wykonywał 3 lub 4 prace i to na raz gdzie jest to nie możliwe straszy zwolnieniami naganami. SUPERIOR zakład nr 2 są łamane prawa człowieka podchodzi już też pod mobbing. do nowej władzy też się napiszę wszystko ze szczegółami do urzędu miasta i innych instytucji jeśli urzędy w Stalowej nie zareagują napiszemy wyżej są fotki filmiki jak topią koła polakierowane albo wióra ociekające chłodziwem i cała okolica zasyfiona sprawa się oczywiście jeszcze nie przedawniła myślę że prokurator jak wejdzie do SUPERIORA to otworzy puszkę Pandory a jeśli ŁD chce ratować zakład niech swoją wypasioną premię odda i jemu podobnym tak samo oczywiście tego tak nie zostawimy bo żadne koła nie zginęły od lat dyrektorzy kierownicy okradają zakład i nikt nie ponosi konsekwencji chociażby Wal-czaki były dyrektor JK e-mail też nic nie kosztuje i nie ważne w jakim języku się go napiszę

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »