Pycha Paka w pycha miejscu

Image

Już od początku czerwca nad zalewem NASZE PIASKI w Pysznicy królują burgery. Burgery nie byle jakie bo w PYCHA PACE zwraca się przede wszystkim wagę do jakości i detali. 100% mięsa wołowego, ekologiczne warzywa prosto z ogrodu babci nie widzące nigdy chemicznych nawozów oraz specjalnie wypiekane na ten cel bułki w jednej z miejscowych piekarni z tradycjami. Te elementy sprawiły, iż klienci zakochali się w burgerach.

Obiekt gastronomiczny prowadzony jest przez właściciela, który przez kilkanaście lat swojego życia zjadał zęby w kuchniach restauracji i nie tylko. Zarządzał jednymi z najlepszych gastronomii na krakowskim rynku i miał możliwość podglądać i doskonalić swoje umiejętności. Same burgery to nie wszystko, ponieważ PYCHA PAKA zaskakuje także goframi z dodatkiem eko owoców, pyszną bio kawą z ekspresu oraz świeżą orzeźwiającą lemoniadą.

Dzięki takim miejscom jak PYCHA PAKA, NASZE PIASKI z roku na rok zmieniają swój charakter, zarówno pod względem wyglądu, jak i całego klimatu miejsca. Obecnie znajdziemy tu mnóstwo leżaków, wygodne miękkie pufy, oraz bardzo dużą 12 metrową stylową altanę z drewnianą podłogą, gdzie pyszne burgery przyrządzane w różnych odsłonach smakują jeszcze lepiej. Klienci dostrzegają zmiany i odwiedzają NASZE PIASKI zdecydowanie częściej niż w poprzednich latach.

Dzięki rozwijającym się pomysłom na spędzanie wolnego czasu oraz ubogaconym zapleczu małej gastronomii w tej chwili NASZE PIASKI to nie tylko bezpieczne miejsce wykorzystywane do kąpieli. Klienci coraz częściej przyjeżdżają tutaj wieczorami po pracy, aby zrelaksować się na łonie natury spoglądając na las i słońce odbijające się od spokojnej tafli wody.

Obrazek Obrazek Obrazek




Artykuł sponsorowany

Komentarze

Możliwość komentowania tego artykułu została wyłączona