Zaloguj się !
Bilety do kontroli!  |   Dzień odpowiedzialnej sprzedaży wyrobów tytoniowych  |   Średni przedsiębiorcy też są pomysłowi  |   SWBA STALOWA WOLA  |   Nagroda "Gałązka Sosny"  |   Wodociąg łączący Nisko i Stalową dopiero za rok  |   Przedsiębiorcy z Gorzyc nie chcą pomocy  |   Sezon grypowy w pełni. Zaszczep się   |  
NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
Panowie DJ\'owie,
Artykuły:
0
Wysłany: 6 Luty 2010r. 11:38  
Dj Jaro, Dj Kamyk, Dj Dario. Mam pytanie, czy ktoś był na weselu prowadzonym przez któregoś z tych panów? Ew. jakaś inna impreza z ich udziałem? Szukam pilnie opinii i wrażeń umiech

Nie ulegam prowokacjom postkomunistycznych faszystowskich liberałów spod znaku krzyża.
Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 7 Luty 2010r. 10:25  
fajna kapela w wydrzy/gębowie jest...polecam

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 7 Luty 2010r. 10:33  
Jeszcze słyszałam dj Buzke bo wszystkich których wymieniłaś oraz tego co ja podałam grają co tydzień w Słoneczku. Wszyscy świetnie grają więc polecam.

Masz tu stronki i kontakt do tych Panów:
www.djsquad.pl
www.dj-dario.pl

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 7 Luty 2010r. 15:04  
szopen ja Ci polecam dj Kubus.
Pisałem Ci na gg umiech

NON SERVIAM
Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 7 Luty 2010r. 16:42  
Dzięki Asiu za opinię. żuBer, wiem, pamiętam, dzwoniłem, rozmawiałem, terminu brak :(

Nie ulegam prowokacjom postkomunistycznych faszystowskich liberałów spod znaku krzyża.
Prywatna wiadomość 

hek
hek
hek
Artykuły:
0
Wysłany: 7 Luty 2010r. 17:41  
p9oszukaj dj beniu good czasami ktoś mniej znany potrafi poprowadzić lepsza imprezę od zawodowca

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 7 Luty 2010r. 22:57  
Nie zgodzę się z przedmówcą, wesele to nie czas na nauki didżejowania zaklopotany to musi być osoba odpowiedzialna, mająca doświadczenie i umiejętności itd. itp. Polecam Darka Domańskiego swego czasu (jakieś rok temu) grał też w Słoneczku teraz go zastąpił kolega. Podaję linka http://djdoman.pl

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 8 Luty 2010r. 13:24  
Zgadzam się z wikunią. Żadnych eksperymentów, wszak i ja tam będę umiech

Maciej =========================================== Gdy nie mamy co kochamy, to kochamy to co mamy :)
Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 8 Luty 2010r. 15:32  
O, cześć tato umiech

Dla wyjaśnienia sprawy, bo się zbacza, moi drodzy dzięki wielkie, ale moje pytanie było proste, pytałem o tych trzech, bo między nimi i tylko między nimi miałem ewentualny wybór... dj kubus, dj doman, z wszystkimi już rozmawiałem, terminów brak. Zresztą już po sprawie, dj zaklepany, także podziękował, miłego!

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 8 Luty 2010r. 15:38  
Jeszcze się pochwal kto będzie u Ciebie grał umiech

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 8 Luty 2010r. 15:48  
No właśnie. Kto i kiedy?ok

Maciej =========================================== Gdy nie mamy co kochamy, to kochamy to co mamy :)
Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 8 Luty 2010r. 17:14  
Najprawdopodobniej Dj Jaro & Dj Kamyk. A kiedy to nie powiem, nie powiem bo nie i już chytry

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 8 Luty 2010r. 18:16  
CYTAT
Najprawdopodobniej Dj Jaro & Dj Kamyk. A kiedy to nie powiem, nie powiem bo nie i już chytry

Dwóch DJ-ów będziesz miał? Toż to jesteś burżuj :p

NON SERVIAM
Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 8 Luty 2010r. 19:45  
Ale polecim po parkieciegood

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
Wysłany: 8 Luty 2010r. 19:59  
byłam na weselu gdzie prowadził Dj Jaro i Dj Siwy zabawa przednia !!!!! Każdy rodzaj muzyki - rewelacyjna biesiada przy stołach !!! polecam !!!! A przede wszystkim nie ma przerw !!! Wielki plus ;-) good

Prywatna wiadomość 

Artykuły:
0
ff
Wysłany: 9 Luty 2010r. 07:38  
To jest jednak wielka przewaga dj'ow nad zespołem że niema tych przerw. Byłam już na 3 weselach gdzie grał właśnie dj i wszyscy prowadzili bardzo fajne biesiady umiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
StaloweMiasto.pl ©    Projekt i wykonanie - stalowemiasto.pl | Kontakt | Reklama
Publikowane wypowiedzi użytkowników portalu sa ich prywatnymi opiniami. Portal nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci tych wypowiedzi. limuzyny|Rzeszów forum